photo_style_two

Poëzie


DICHTERES

Citaat: “De taal mag terug een gevoelstaal en een wilstaal worden, waarbij woorden als uitdrukking van begrippen je eigen creaties mogen zijn.”

Ik beschouw mezelf als moraalfilosoof, levensconsulent, docent, dichter, kunstschilder en schrijver. Ik had een praktijk als psychotherapeut sinds 1988 en ik fungeerde als docent in communicatie en leiderschap in bedrijven, sinds 1993. In 2018 nam ik mijn carrière als lerares zedenleer terug op. In mijn schrijfsels deel ik mijn belevenissen op mijn soms moeilijke weg naar autonomie. Het uiteindelijke resultaat is mijn eerste boek over kwantum transactionele analyse en spiritualiteit (2013). Zeven jaar eerder begon ik te dichten om aldus mijn eigen soms moeilijke processen te verwerken. De weg naar autonomie loopt niet altijd over rozen, integendeel. Ik schreef een tachtigtal gedichten, waarvan er enkele terug te vinden zijn in mijn boeken en op de TransVormMensia-blog. 

Kwantum Transactionele Analyse & Poëzie; Tover-droom-woorden / Weven doorheen de ether / gedachten-krachten

Kwantum Transactionele Analyse en Poëzie is een rijk geïllustreerd boek. Je vindt er met meer dan 100 pagina’s, vol met kleurige afbeeldingen en lange, kortere en erg korte gedichten. Het is voornamelijk een autobiografisch boek, wat verhaalt over mijn met doornen bezaaid pad naar autonomie.  De inwijdingsweg in het moderne leven is niet bezaaid met rozen. Transformeren doe je vaak tijdens pijnlijke rouwprocessen. Het is een moeilijk begaanbaar pad, waar je wilskracht en ik-kracht ontwikkelt. Moge dit boek voor de lezer een bron van inspiratie zijn.

Dit boek kost 15€ voor een paperbackboek en 5€ voor een e-book.

Meer Poëzie vind je op de TransVormMensia-blog

Reacties uitgeschakeld voor Poëzie