photo_style_two

Poëzie


DICHTERES

Citaat: “De taal mag terug een gevoelstaal en een wilstaal worden, waarbij woorden als uitdrukking van begrippen je eigen creaties mogen zijn.”

Anne Wuyts (11-2-56) is moraalfilosoof, levensconsulent, docent, dichter, kunstschilder en schrijver. Ze heeft een praktijk als psychotherapeut sinds 1988 en fungeert als docent in communicatie en leiderschap in bedrijven, sinds 1993. In 2018 nam ze haar carrière als lerares zedenleer terug op. In haar schrijfsels deelt ze haar belevenissen op haar soms moeilijke weg naar autonomie. Het uiteindelijke resultaat is haar eerste boek over kwantum transactionele analyse en spiritualiteit (2013). Zeven jaar eerder begon ze te dichten om aldus haar eigen soms moeilijke processen te verwerken. De weg naar autonomie loopt niet altijd over rozen, integendeel. Ze schreef een tachtigtal gedichten, waarvan er enkele terug te vinden zijn in haar boeken en op haar TransVormMensia-blog. 

Kwantum Transactionele Analyse & Poëzie; Tover-droom-woorden / Weven doorheen de ether / gedachten-krachten

Kwantum Transactionele Analyse en Poëzie is een rijk geïllustreerd boek. Je vindt er met meer dan 100 pagina’s, vol met kleurige afbeeldingen en lange, kortere en erg korte (haiku’s) gedichten. Het is voornamelijk een autobiografisch boek, wat verhaalt over mijn met doornen bezaaid pad naar autonomie.  De inwijdingsweg in het moderne leven is niet bezaaid met rozen. Transformeren doe je vaak tijdens pijnlijke rouwprocessen. Het is een moeilijk begaanbaar pad, waar je wilskracht en ik-kracht ontwikkelt. Moge dit boek voor de lezer een bron van inspiratie zijn.

Dit boek kost 15€ voor een paperbackboek (klik op oranje titel) en 5€ voor een e-book. (klik op de blauwe titel).

Meer Poëzie vind je op de TransVormMensia-blog

Wat volgt is een een voorproefje van de inhoud

Reacties uitgeschakeld voor Poëzie