photo_style_two

CV


CV

Citaat: “Een vrijdenker doet aan fenomenologisch vrij onderzoek.”

Ik beschouw mezelf als een vrijdenker. Ik heb veel referentiekaders bestudeerd alsook persoonlijke en professionele ervaringen doorleefd. Deze referentiekaders en ervaringen deel ik, via mijn boeken, met mensen die een concrete hulpvraag hebben en bereid zijn om aan introspectie te doen.

Ik ben licentiate in de moraalwetenschappen (V.U.B. 1974-1978) en de lekenbegeleiding (life-coaching) (V.U.B. 1981). Na een carrière van tien jaar onderwijs ontwikkelde ik me verder met studies algemeen ondernemingsbeleid, marketing, verkoop (VLEKO 1988), en HRM (o.a. IPO 1994). Dan ging ik werken als accountmanager in de wereld van de uitgeverijen en de reclameregie. Eerst in loondienst, later als zelfstandige. Ondertussen studeerde ik verder om aldus mijn referentiekaders te verbreden en mijn percepties te verruimen:

Ik bestudeerde de Transactionele Analyse van Eric Berne (V.I.T.A. 1986-1987 & l’atelier transactionel 2004-2005). Van 1990 tot 1999 verdiepte ik me in de iatrosofie: een integratie van Jungiaanse analytische psychologie, anthroposofie van Rudolf Steiner, Hahnemannse unitaire homeopathie en de alchemie van Paraselsus, onder begeleiding van Luc Verherstraeten en Jan Pieter de Kok (Collegia Iatrosophia). In 2004 begon ik met de studie van het Reichiaanse lichaamswerk bij Sander Bloemendal. In 2006 leerde ik aucteren bij Sander Bloemendal in de MTL6 opleiding. In datzelfde jaar werd ik eveneens ingewijd in Reiki, 2de graad bij Elise Van der Voort. Verder is 2006  het jaar waar ik in de leer ging bij Vera Box Thijs en kennis maakte met de studie van de klassieke kabbalah en de toepassingen van de oude kabbalistische wijsheden in het coachingsproces. De jaren 2007 en 2008 ging ik in opleiding bij Johannes B. Schmidt  om het constellatiewerk -familieopstellingen maar vooral bedrijfsopstellingen- in de vingers te krijgen. Dit resulteert in een certificering uitgereikt door Kernkracht. Kernkracht is een initiatief dat gegroeid is binnen de K.U.Leuven.  En omdat ik me meer en meer wilde toespitsen op het vroege traumawerk vatte ik de opleiding craniosacrale therapie aan bij Martine Hoeree. In 2009 en 2010 ging ik verder studeren bij Johannes B. Schmidt en Andrea Wandel. Deze keer ging het om traumahealing en advanced traumahealing. In 2009 werd ik tevens geïnitieerd door Bart Van der Herten tot Tera-Mai Reiki en Seichem Master (Ancient Art of Hands on Healing). In september 2015 vatte ik de studies voor onderwijzeres, lager onderwijs, aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen, aan. Zo leerde ik om via de inductieve onderwijsmethode om de communicatie met het innerlijke Kind verder te verfijnen en te verdiepen.

Vanaf 1992 tot 2017 ontwikkelde ik mijn loopbaan als bedrijfstrainer en -coach in de relatievaardigheden en de omgangskunst. Daarnaast had ik sinds 1988 een eigen praktijk als levensconsulente. Vanaf 2018 nam ik mijn carrière als lerares zedenleer terug op en bouwde ik het doceren in bedrijven af. In juli 2020 ging ik met pensioen en beschouwde ik mezelf als een gepassioneerd, gepensioneerd schrijfster en vrijheidsstrijdster.

Reacties uitgeschakeld voor CV