photo_style_two

Bedrijven


DOCENT – COACH – CONSULENT

Citaat: “Change is een voorwaarde tot transformatie. Doch change-management zonder transformatie-management leidt tot niets”

Ik was tevens docent, coach en adviseur in bedrijven van 1993 tot 2017. Hier werden voor alle niveau’s transformerende trainingen, coachings en advies aangeboden die uitnodigen tot persoonlijkheidsontwikkeling, autonomie, zelfstandigheid en vrijheid. Het gaat om het creëren van een eigen identiteit, gecenterd zijn en in staat zijn om eigen processen in zichzelf te dragen (containen).

Ik kon uw bedrijf inspireren om via script-transformatie bij de leidinggevenden (door training en individuele coaching) te evolueren naar een gezond bedrijfsscript. Daarmee bedoelen we dat de overtuigingen in dit bedrijf stoelen op het vertrouwen in de medewerkers en hun intelligentie. Medewerkers werden – op vrijwillige basis – uitgenodigd om eveneens script-transformerende trainingen en coachings te ondergaan. Zo was het mogelijk dat afhankelijke, op angst drijvende, slecht functionerende teams, die het script van hun baas en de afdeling spiegelden, evolueerden naar autonome, zelfstandige teams die op een creatieve en innovatieve manier meerwaarde creëerden.

Armoedebewustzijn wat “change” meebrengt vanuit het oogpunt van besparen, wordt getransformeerd naar welzijnsbewustzijn. Welzijnsbewuste bedrijven investeren in hun mensen en hun klanten. Ze dragen “duurzaamheid” hoog in hun vaandel. Dat brengt een echte klantvriendelijkheid (intern en extern) met zich mee. Bedrijven met de “juiste intenties” trekken (via het veld) overvloed aan.

Ik gaf inspirerende en transformerende trainingen, advies en individuele coaching. Een greep uit mijn eigen ontwikkelde producten zijn: Emotionele intelligentie / Actief luisteren / Communicatie tussen de verschillende generaties / Motiveren van de nieuwe generatie Y / Assertiviteit vanuit eigenwaarde en zelfrespect / Win-win omstandigheden creëren vanuit welzijnsbewustzijn / Effectief werken voor verschillende managers / Evolutiegesprekken voeren / Moeilijke situaties hanteren vanuit het “beheren” van het eigen vegetatief systeem (klachten, agressie, pesten, stress, absenteïsme, burn-out….) / Vaardig verkopen met moraliteit en respect / Klantvriendelijk (telefonisch) onthaal / Interactief presenteren / Effectief tijdsbeheer via transformatie van je beperkende script overtuigingen i.v.m. tijd / Teamcommunicatie / Transformatie management i.p.v. change-management / Inspirerend leiding geven en motiveren / Op pensioen gaan en omgaan met verandering / Coach de coach / Train de trainer / Supervisie

IMG_1655

Als leidinggevende, vertrouwenspersoon, bedrijfstrainer en coach kan je via video-conferenties gefaciliteerd worden. Voorwaarde is wel dat je tenminste de eerste twee boeken hebt gelezen.

Reacties uitgeschakeld voor Bedrijven